top of page

За нас

POPULART е проектанско студио за архитектура и дизайн. Ние разглеждаме архитектурата като най-популярното изкуство за хората. Заобикаляща ни и общувайки с нея всекидневно, тя присъства в нашия живот под различни форми.

Целта ни е да създаваме архитектура и функционален интериорен дизайн, присъщи за средата и времето в което се намираме. Учейки се от миналото и експериментирайки с иновации за бъдещето се стремим да създадем качествен продукт, издържан в настоящето и отстояващ себе си във времето.

Стараем се да разглеждаме всеки проект като строго индивидуален, съобразен с предпочитанията, визията и начина на живот на клиентите ни.

Architectural Plan

Нашите проектанти притежават пълна проектантска правоспособност, като са членове на Камарата на архитектите в България.  Доказали са се с обширни познания и опит в областта на инвестиционното проектиране. Ние обхващаме всички други аспекти на инженерното проектиране чрез подизпълнители (инженери и специализирани консултанти). Нашите подизпълнители са доверени партньори, с голям опит в съответната инженерна дисциплина.

По последни проучвания човек у нас прекарва 85% от времето си на закрито!

Именно пространствата, които обитаваме, добринасят за нашия начин на живот, чувства, енергия, хармония, дори и възпитание. Нашата мисия е да създаваме пространства присъщи за хората, които ги обитават, защото всеки човек е една малка вселена, а в нея винаги трябва да има баланс.

Ние подхождаме внимателно с вкусовите, естетически и стилови възприятия на клиента, за да постигнем хармония и функционалност в нашата задача. Формите, композицията, материалите и цветовите нюанси са взаимно свързани елементи във всеки проект.

Нашият теоретичен и практически опит в областта на архитектурата, иновативните технологии, актуалните модни тенденции в интериора ни е научил да превръщаме пространствата в една по-добра среда за живот. 

bottom of page