top of page

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

пишете ни за да обсъдим вашата идея

Благодарим за запитването!

 • Какво представлява и какво включва интериорният проект?
  Интериорният дизайн е услуга и умение, което не включва само подредбата на мебели, декорация на стени и подобни. Това е услуга, която включва вече изброените, но също така и познания към изпълнението на проекта. Много често хората бъркат интериорен проект с идеен проект. Интериорният проект се състои от 3 основни етапа: 1. Функционално разпределение 2. Идеен проект 3. Работен проект Повече подробности можете да прочетете в нашата статия ТУК
 • Каква е цената на услугата ви и как се изчислява?
  Цената на услугата ни е обвързана с обема, сложността и спецификата на конкретното задание. Цената се изчислява на база кв. м. и почти винаги е съобразена с естеството на вашите очаквания и определения от Вас бюджет. За повече информация посетете страница Услуги.
 • Правите ли посещение на място?
  Студиото функционира на територията на град София. При евентуален интерес, бихме могли да Ви посетим в удобно за Вас време.
 • Колко време отнема проектирането?
  Проектирането отнема от 30 до 40 работни дни, възможно е забавяне според сложността на корекциите от клиента. Стремим се да отделим достатъчно време за всеки наш клиент, като подхождаме индивидуално и с прецизност към детайла, за да постигнем всички негови очаквания.
 • Колко време отнема реализацията на проекта?
  Един цялостен проект може да бъде завършен в период от 3 до 6 месеца, след приключване на подготвителните дейности. Сроковете на изпълнение изцяло зависят от обема, сложността и спецификата на конкретното задание. Освен това, времето за завършване на проекта е свързано с финансовата обезпеченост на инвеститора, сроковете за доставка и изпълнение на избраните от него продукти. Също зависи на какъв етап от строителството е жилището. От голямо значение са и възможностите на изпълнителите.
bottom of page